MDL Business - Oportunități unice pentru afaceri!
Cumpărarea și vânzarea afacerilor, francizelor, și a spațiilor comerciale în Moldova.

Pret: 16000 €
Răscumpărare: - 

Pret: negociabil
Răscumpărare: - 

Pret: 120000€
Răscumpărare: - 

Cumpărarea și vânzarea afacerilor în Moldova

Noi ajutăm oamenii de afaceri să vândă sau să cumpere o afacere activă și/sau spații comerciale în toată Moldova. Noi aducem rezultate pentru fiecare 'parte' implicată.
Pentru Vânzători noi căutăm clienți dispuși să cumpere afacerea la condiții avantajoase.
Pentru Cumpărători noi căutăm cele mai bune active din baza de date, apelăm vânzătorii și căutăm afacerea din nișa solicitată. Noi ajutăm clienții să cumpere anume acele afaceri, care funcționează și aduc venit stabil. Toate lucrările se îndeplinesc redepe și calitativ, desfășurăm și închidem tranzacții de orice complexitate.
MDL Business - partenerul de încredere în vânzarea și procurarea afacerilor!

Cumpărarea afacerii

Noi ajutăm antreprenorii tineri care doresc să-și procure prima afacere. Noi ajutăm și oamenii de afaceri care doresc să-și diversifice veniturile cu un nou activ.
Noi oferim pentru analiză baza noastră de date a companiilor spre vânzare, sau vă căutăm direct business-ul solicitat.
Vă căutam afaceri fie cu inventar, încaperi și persoanal, fie fără - depinde doar de dorința Dvs.
În final Dvs procurați o afacere activă fără probleme sau datorii, cu venituri din prima zi de lucru și cel mai important fără riscuri. Uneori acest lucru este mai binevenit decît deschiderea unei afaceri de la zero.

Vânzarea afacerii

Vă ajutăm cu vânzarea afacerii Dvs: efectuăm estimările de preț, facem pregătirile înnainte de vânzare, vă căutăm clienți și efectuam tranzacția. Plasăm informația despre vânzarea afacerii Dvs pe site, selectăm în rețea portalele vizitate de investori și oameni de afaceri și le expediem propunerea de procurare a afacerii Dvs. Efectuăm toate pregătirile pentru convorbiri, și luăm parte la toate procesele până la vânzarea afacerii.
Noi suntem loiali cu toți clienții și nu facem deosebire dupa rulaje sau preț. Ajutăm cu vânzarea afacerilor absolut orice client, fie deținătorii de fabrici, posesorii cafenelelor, saloane auto, sau saloanelor de frumusețe.